SV Roggel ook volgend seizoen vierdeklasser

GRASHOEK – Na een zeer spannende eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen Grashoek, was het afgelopen zondag een absolute finale voor SV Roggel.

Door een nipte 3-2 winst in de eerste match moest Roggel minimaal gelijk spelen om ook volgend seizoen in de 4e klasse te spelen.

Verdiend
Mocht Grashoek deze wedstrijd met 1 doelpunt verschil winnen na 90 minuten, dan zou verlenging volgen en misschien wel strafschoppen. Voor zo’n scenario werd wel wat gevreesd na de moeizame eerste confrontatie met de club uit Peel en Maas. Maar SV Roggel liet het niet zo ver komen. In sportpark De Peelrand waren de zwart-witten andermaal de sterksten. De 0-1 overwinning (doelpunt Luc Adan) was verdiend. Het team van trainers Hans van den Boom, Nico van de Brink en leiders John van den Bogaart en Henk Thijssen verzekerde zich zo van klassebehoud.