Jim Bakkum verrastte zorgheld Jeroen Poels per helikopter

Foto: 3ML

HORN – Woensdag landde er een helikopter op het terrein van Proteion Hornerheide in Horn. Die bracht Jim Bakkum, die gekomen wasom Jeroen Poels in het zonnetje te zetten als zorgheld.

Jeroen is verpleegkundige in een kleinschalige groepswoning voor ouderen met dementie en werkt daarnaast als miMakker. De miMakkusmethode, een vorm van belevingsgericht werken, bewijst dat ook zonder taal en ratio contact heel goed mogelijk is.

Your Gift
Met een smoes werd Jeroen naar de landingsplaats gelokt en daar verrast door Jim namens Your Gift. Jeroens vrouw Cindy, zoons Jorn (11 jaar) en Jurre (8 jaar), familie, collega’s en bewoners waren daarbij aanwezig. Jeroen werd in het zonnetje gezet voor de manier waarop hij zijn werk doet voor de bewoners van de Proteion zorgcentra.

Vrolijke noot
Jeroen is verkozen tot zorgheld vanwege zijn bijzondere manier om contact te maken met ouderen met dementie. Dat doet hij echt van hart tot hart. Imke Janssen, de teamleider van Jeroen, vulde aan: ‘Voor ons ben je een echte zorgheld vanwege je liefdevolle persoonlijkheid, als miMakker én als verpleegkundige. Meestal raak je de vrolijke noot, maar je kunt ook serieus zijn. Je laat mensen in hun waarde, je bent écht en oprecht.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen