Voorjaarsconcert met meerdere koren uit de oude gemeente Hunsel

Foto: Facebook Vivace

ITTERVOORT – Gemengd koor Vivace uit Ittervoort wil je graag helpen het voorjaarsgevoel nog wat te stimuleren en houdt daarom op 17 maart een concert, met diverse koren uit de oude gemeente Hunsel.

Het concert wordt natuurlijk geopend door Vivace. Onder leiding van dirigent Theo Collaert zal het Ittervoortse koor je laten genieten van een aantal afwisselende stukken, waaronder ‘Houten Hart’ van De Poema’s maar ook het swingende Africa van Toto.

Gouden jubileum
Daarna zal Seniorenkoor Zang en Vriendschap Leudal West het stokje overnemen. Na de pauze is het podium voor gemengd koor Avanti uit Ell, onder leiding van Veronika Peerboom. Avanti heeft als vereniging al een gouden jubileum achter de rug, maar het programma klinkt nog steeds jong. Gemengd koor de Grenszangers uit Neeritter zal het programma afsluiten, onder leiding van Math Dirks.

Gratis
Aanvang van het concert in Cultureel Centrum De Mortel in Ittervoort is om 20.00 uur en de entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gemengdkoorvivaceittervoort.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen