Jubileum: 44 jaar borebroeloft in Heythuysen

Foto: Stichting Borebroeloft Heitse

HEYTHUYSEN- In Heythuysen is een jubileumbal gevierd: vierenveertig jaar borebroeloft! 

KVW Heitse trapte de avond af met het uitroepen van het kinjerborebroedspaar: Pia van Neer en Tijn Zoutzen zullen op vastelaoveszondag 11 februari in ’t ónecht worden verbonden, in de feesttent bij Café Vullers.

Badmötse
Vervolgens werd met een presentatie teruggeblikt op 44 jaar borebroeloft in Heythuysen. Dat was de opmaat naar het voorstellen van de borefemilie en het uitroepen van het borebroedspaar 2018: Petra Bergs en Frank van Horne. Na een serenade door Jonk Geweldj werd er nog een lange tijd gefeest en gedanst, onder muzikale begeleiding van vastelaovesband De Badmötse.

Programma
Op vastelaovesdinsdag 13 februari zal ’t feest verder gaan vanaf 11.11 uur. Dan beginnen de vrijgezellenfeesten in de kroegen: voor de mannen in ‘t Sinterkläöske, voor de vrouwen in Den Hook. Om 13.30 uur wordt verzameld op ’t Kerkplein, waar de trouwceremonie zal worden voltrokken. Daarna gaat de optocht naar de tent bij Vullers voor de receptie en het boerenbal. Voor foto’s en nieuws kun je ook kijken op www.borebroeloftheitse.nl, of zoek op Facebook ‘Borebroeloft Heitse’.

 

Reacties

article
12118
Jubileum: 44 jaar borebroeloft in Heythuysen
HEYTHUYSEN- In Heythuysen is een jubileumbal gevierd: vierenveertig jaar borebroeloft!  KVW Heitse trapte de avond
https://leudal.nieuws.nl/2018/01/31/jubileum-44-jaar-borebroeloft-heythuysen/
2018-01-31T16:35:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/01/31161748/familie.jpg
't Sinterkläöske, 44 jaar boerenbruiloft, boerenbal, Borebroeloft, Café Den Hook, Café Vullers, De Badmötse, Frank van Horne, Heitse, Heythuysen, Jonk Geweldj, jubileum, Petra Bergs, Pia van Neer, programma, receptie, Tijn Zoutzen
Vastelaovend