Prinses Annie I zwaait de scepter over Zorgcentrum Beek & Bos

Foto: 3ML

HEYTHUYSEN – Het mag inmiddels een traditie worden genoemd dat er tijdens de jaarlijkse mini-Bonte Avond in Zorgcentrum Beek & Bos in Heythuysen een prins of prinses wordt uitgeroepen.

Dit jaar is het prinses Annie I die met de scepter zwaait.

Kienen
Prinses Annie is een Kwakkert in hart en nieren. Haar wieg stond 91 jaar geleden op de Heitser Hei. In haar proclamatie laat prinses Annie I weten dat ze van kaarten, kienen en schilderen houdt. Om een praatje zit ze nooit verlegen. Vandaar ook haar spreuk: ‘Loupe geit neet mieër zo good, mèr spraeke det zitj mich in ut blood’.

Lied
Als verrassing had haar familie een lied voor haar gemaakt. De kersverse prinses werd dan ook meteen uitbundig toegezongen. Net als in voorgaande jaren werd de mini-Bonte Avond in Beek & Bos georganiseerd in nauwe samenwerking met vastelaovesvereniging De Kwakkert. Natuurlijk waren prins Bas I en jeugdprins Noud II óók van de partij. Prins Noud II verzorgde met zijn eigen lied nog een mooi optreden. En er was nóg een prins: Tijn I van CV De Kakers met zijn adjudanten Tuur en Fabian, het achterkleinkind van prinses Annie I.

Reacties

article
12145
Prinses Annie I zwaait de scepter over Beek & Bos
HEYTHUYSEN – Het mag inmiddels een traditie worden genoemd dat er tijdens de jaarlijkse mini-Bonte
https://leudal.nieuws.nl/2018/02/02/prinses-annie-i-zwaait-scepter-zorgcentrum-beek-bos/
2018-02-02T14:27:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/02/02140453/20180201194326-1.jpg
Bas I, Beek en Bos, De Kakers, De Kwakkert, Mini Bonte Avond, Noud II, Prinses Annie I, Tijn I
Vastelaovend