Goed bezochte Retro Gamebeurs bij E-Village in Roggel

ROGGEL – Op 26 november vond bij E-Village in Roggel voor de eerste keer de Retro Gamebeurs plaats. Een walhalla voor gamers die van nostalgie houden, die even wilden zoeken naar dat ene spel voor de Playstation of Nintendo dat nog niet in hun collectie zit. De beurs trok zo’n 400 bezoekers en er stonden ruim 70 standhouders.

Die presenteerden spellen, game T-shirts, gewone bordspellen, poppetjes en heel veel spellen voor de Xbox, Nintendo, Gameboy en Playstations. Maar je vond er dus ook een ouderwetse ATARI en Commodore 64, een beetje vergeeld weliswaar, maar nog in de originele doos met echte slappe floppy discs…

Vervolg
Het was volle bak en er waren heel veel blije gezichten. Geen wonder dat de Retro Gamebeurs een vervolg krijgt in 2018, hoogstwaarschijnlijk weer in november. Zodra de datum bekend is, zal E-Village dat onder andere kenbaar maken via Leudal.Nieuws.nl. Supertrots is E-Village in ieder geval op de geheel vernieuwde website. Tijdens de Retro Gamebeurs ging die officieel de lucht in. Natuurlijk is E-Village nu nog meer interactief en is goed te zien wat er allemaal geboden wordt. Bekijk het zelf allemaal op www.e-villageroggel.nl.

Openingstijden kerstvakantie
Kom ook in de kerstvakantie een keer naar E-Village. Want wat voor een weer het ook is, bij E-Village beleef je altijd een te gekke middag of avond! In de kerstvakantie is E-Village ook lekker veel en lang open. Op de website kun je de actuele openingstijden vinden. Let op: alleen op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is E-Village gesloten. Dus, nog geen plannen voor Tweede Kerstdag? Dan kun je gezellig Kerstkienen bij E-Village en kans maken op vrijkaartjes en andere mooie prijzen. De start is rond 15.00 uur en deelname is gratis. Je betaalt enkel entree voor de gamehal. Iedereen speelt met één kaart en we spelen per rij. Aanmelden is niet nodig..

Active Friday 12+
Ook in de kerstvakantie is er trouwens een Active Friday 12+, de gameavond voor tieners. Ben jij 12 jaar of ouder? Kom dan met je vrienden naar E-Village op vrijdag 29 december. Van 20.00 tot 24.00 uur is E-Village jullie domein. Met de nieuwste games en gratis snacks beleef je een super chille avond met je vrienden. Probeer bij E-Village ook de nieuwste gamereleases uit. Wat dacht je van: FIFA 18, F1 2017 en Just Dance 18? Nu ook Super Mario Odyssey op de SWITCH. Speciaal voor de Active Friday 12+ heeft E-Village een aangepast tarief van  4,75 euro p.p. Ook in 2018 is er iedere laatste vrijdag van de maand een Active Friday 12+. Onthoud alvast de volgende data: 26 januari, 23 februari, 30 maart en 27 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen