Symposium NaoberzorgPunt Roggel vooral inspirerend samenzijn

Dorpsbrunch van NaoberzorgPunt in 2016
Dorpsbrunch van NaoberzorgPunt in 2016
Foto: Roggels Nieuws

ROGGEL – In 2015 is in Roggel een proefproject gestart met als doel een Meldpunt Naoberzorg op te zetten door, voor en van de inwoners uit Roggel.

Het werd een spannend en leerzaam project. Met steun van samenwerkingspartners en dankzij bijdragen van de gemeente Leudal, de provincie Limburg en het Oranje Fonds, is er de afgelopen 24 maanden veel geleerd en geëxperimenteerd.

Resultaten
In verband met de afronding van de proefperiode houdt het bestuur van de vereniging NaoberzorgPunt Roggel een symposium op vrijdag 8 december, van 13.30 uur tot 16.00 uur, in de grote zaal van Cafe Bie Briels aan de Kerkstraat 4 in Roggel. Tijdens deze middag worden ervaringen, inzichten en resultaten gedeeld met alle geïnteresseerden. Het is de bedoeling dat het een inspirerend samenzijn wordt.

Aanbevelingen
Er wordt een filmpje vertoond over het Meldpunt Naoberzorg, er zijn verhalen uit de praktijk, resultaten en aanbevelingen worden gepresenteerd en samenwerkingspartners komen aan het woord. Gedeputeerde Van Rijnsbergen (SP) en wethouder Verheul (Ronduit Open) zijn aanwezig om te reageren en mee in dialoog te gaan en natuurlijk is gedacht aan muzikale omlijsting en de netwerkborrel ter afsluiting. Aanmelden wordt op prijs gesteld via [email protected]. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met het bestuur van de Vereniging NaoberzorgPunt Roggel (06-20746463).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen