Nieuwjaarsstiltewandeling met spiritueel natuurcoach

Foto: BCL

HAELEN – Op zondag 8 januari is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een Nieuwjaarsstiltewandeling door het Leudal, met spiritueel natuurcoach Marja Nijskens.

‘Winter, je ziet weer de bomen door het bos en dit licht
is geen licht, maar inzicht: er is niets nieuws zonder de zon’

Zo dichtte Herman de Coninck ooit. Hartje winter, het leven is verborgen, heeft zich teruggetrokken in wortels, stam en takken. Donkere dagen, lange nachten, zwarte aarde, inkeer, stilte.

Nieuw leven
In de verborgen levensprocessen schuilt iets van het geheim van de winter. De natuur is schijnbaar dood, maar in die rust wordt het begin van nieuw leven voorbereid. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je wandelt in stilte? Als je de tijd neemt om te ontspannen, jouw ervaringen te verwerken en fysiek helemaal tot rust komt? Ervaar het samen met natuurcoach Marja Nijskens.

Grondingsoefeningen
Door op Marja’s manier de natuur te beleven worden, middels ademhaling- en grondingsoefeningen, je zintuigen wakker waardoor je allerlei nieuwe indrukken opdoet en volledig tot rust komt. Een gezonde stap in het begin van het nieuwe jaar. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Deelname kost 4,50 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via 06-15.49.88.86 of via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen