Lightfield Festival in Neer groeit flink door in 2017

Foto: Facebook Lightfield, Duncan Photography

NEER – Na het succes in 2016, toen de eerste editie van het festival met onder andere Rowwen Hèze binnen drie weken uitverkocht was, wil de organisatie van Lightfield Festival de komende jaren flink doorgroeien. Dit jaar zal daarom een extra festivaldag onder de noemer ‘Lightfield Classic’ worden georganiseerd.

Op vrijdag 5 mei zullen de Dutch Eagles het podium bestijgen. Deze band wordt door kenners bestempeld als dé beste coverband van Nederland en verkoopt dan ook door het hele land theaterzalen uit. Fever of Life zorgt die vrijdag voor de aftershow.

Tweede podium
Op zaterdag 6 mei gaat het feest verder met vanaf 18.00 uur optredens van de Janse Bagge Bend, BZB, Beck & Bauer, Dansado & de Feestneger en Memphis Maniacs. Door buiten onder een parachute een tweede podium te creeëren kan de organisatie bovendien meer mensen toelaten dan vorig jaar. De komende jaren hoopt het festival nog verder te groeien, naar voorbeeld van Festyland in Volkel en Pop on Top in Valkenburg.

Voorverkoop
De voorverkoop start komende vrijdag 9 december, om 19.30 bij Café Sjaen in Neer. Hier zijn kaarten voor zowel de vrijdag als de zaterdag te koop met een leuke korting. Daarnaast zijn er deze avond ook passé-partouts en zaterdag-kidstickets te koop. Voor meer informatie kun je ook hier kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen