Gezondheidsmonitor: vierjaarlijks landelijk onderzoek GGD

Foto: Pixabay - skeeze (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De GGD doet eens in de vier jaar een groot landelijk onderzoek naar gezondheid. Een groot aantal mensen, ongeveer 1 op 9, heeft onlangs de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2016 thuis ontvangen.

Degenen die zijn uitgekozen om aan dit onderzoek deel te nemen krijgen vragen over bijvoorbeeld hoeveel ze bewegen, of ze alcohol drinken, mantelzorger zijn en of ze tevreden zijn over hun gezondheid. Dit is belangrijke informatie om te kunnen investeren in het welzijn van mensen.

iPads
De GGD verzoekt iedereen die de monitor heeft ontvangen om de vragen te beantwoorden. Het is een uitgebreid onderzoek en het duurt ongeveer een half uur om deze in te vullen. Doe dit daarom bij voorkeur op een moment dat u daar rustig voor kunt gaan zitten. In ruil daarvoor verloot de GGD onder de deelnemers aan de monitor een aantal iPads. Met het onderzoek helpt u de GGD om de gezondheid van onze inwoners in kaart te brengen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over dit onderzoek? Kijk dan op deze pagina. Voor vragen kunt u ook contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800- 40 50 602, of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen