Bezoekerscentrum Leudal zoekt nieuwe vrijwilligers

Foto: Bezoekerscentrum Leudal

LEUDAL – Bent u liefhebber van natuur en cultuur of draagt u duurzaamheid een warm hart toe? En vindt u het leuk dat met anderen te delen? Het Bezoekerscentrum Leudal zoekt nieuwe vrijwilligers en biedt daarvoor een gratis opleiding aan.

Half oktober start deze opleiding. Iedere vrijwilliger begint met een basiscursus, naar keuze gevolgd door één of meer van de drie specialisaties: gastvrouw of -heer, jeugd/schoolgids of Leudalgids.

Partners
Het bezoekerscentrum ligt in het hart van het prachtige natuurgebied Leudal. Het bruist er van de activiteiten. In het bezoekerscentrum zijn verschillende (vrijwilligers-)organisaties actief, die als partners samenwerken op het gebied van toeristische informatievoorziening, natuur, milieu, duurzaamheid en cultuurhistorie. Er is verder speciale aandacht voor de Tweede Wereldoorlog, ecologisch tuinieren en bijen houden.

Informatieavond
Meer informatie is te vinden website van het Bezoekerscentrum. Op 6 oktober is er van 20.00 uur tot 21.30 uur een informatieavond over de opleiding voor nieuwe vrijwilligers in het Bezoekerscentrum, aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen