Bijeenkomst in Baexem over veiligheid en criminaliteit buitengebied

Foto: Pixabay - Republica (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Weet u wat u kunt doen om uw eigendommen beter te beveiligen en om de criminaliteit in het buitengebied tegen te gaan? Weet u dat dit niet altijd geld hoeft te kosten en dat er heel veel mogelijk is?

Dit kunt u ervaren tijdens de bijeenkomst over veiligheid en criminaliteit, op 3 maart vanaf 20.00 uur in Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1a in Baexem.

Informatiemarkt
De bijeenkomst is een initiatief van LLTB, de gemeenten Nederweert en Leudal en de politie. Agrarische ondernemers uit Midden-Limburg, maar ook van daarbuiten, zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst zijn er sprekers van politie, gemeente en LLTB die u vertellen hoe we samen de criminaliteit in het buitengebied te lijf kunnen gaan. Daarnaast is er een informatiemarkt waar bedrijven apparatuur voor bedrijfsbeveiliging demonstreren. Hier is ook het bureau Drugzaken van de politie aanwezig, dat laat zien hoe u de signalen van hennepkwekerijen en XTC-labs kunt herkennen.

De informatiemarkt is open vanaf 19.30 uur. Doe ook mee en grijp uw kans om kennis op te doen en 1 op 1 met politie en bedrijven te spreken.

Reacties