Koninklijke onderscheiding voor Ko Remijnse uit Heythuysen

LEUDAL – Afgelopen woensdag is een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Ko Remijnse (65) uit Heythuysen, bij gelegenheid van zijn afscheid als directeur van Nunhems Netherlands BV. Dit vond plaats bij Bayer in Nunhem.

De versierselen werden opgespeld door burgemeester Arno Verhoeven. Remijnse werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto: 3ML
Foto: 3ML

Activiteiten
De heer Remijnse is vanaf 1973 in dienst bij Nunhems BV en vanaf 1996 directeur van Nunhems Netherlands BV, onderdeel van Bayer CropScience Vegetable Seeds. Daarnaast verrichtte en verricht hij op maatschappelijk gebied diverse vrijwilligersactiviteiten. Zo was hij voorzitter van de medezeggenschapsraad van basisschool De Heihorst in Heibloem en voorzitter van de Stichting Sportpaardenfokkerij Limburg. Daarnaast was hij voorzitter van de Ponyclub Heytse en daarbij actief betrokken bij de organisatie van de Limburgse Kampioenschappen voor pony’s. Verder is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank Peel, Maas en Leudal. Vanaf 2013 is hij voorzitter van het Europees Schutterstreffen 2018 in Leudal. Dit evenement wordt georganiseerd voor schutters en gildebroeders uit meerdere Europese landen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen