Van der Broeck weer op bezoek in Baexem: nu voor N280

Foto: John Hölsgens

BAEXEM – CDA gedeputeerde Patrick van der Broeck brengt morgen voor de tweede keer in korte tijd een werkbezoek aan Baexem.

Ging het de eerste keer om een bezoek dat samenhing met de ontwikkeling van treinstations in Leudal, deze visite houdt verband met een ander heet hangijzer: de inpassing van een vernieuwde N280.

Discussie
Van der Broeck wordt maandagochtend rond 8.30 uur verwacht bij de parkeerplaats Auroramolen Baexem (hoek Rijksweg-Hubert Cuyperslaan) om de inwoners van Baexem te polsen over een goede inpassing van de N280. De discussie over de opwaardering van die weg duurt al jaren, waarbij de meerderheid van de gemeenteraad voor een andere variant koos, dan die waar de provincie -voorlopig- haar voorkeur voor uitsprak.

Mogelijkheid
Raadslid Ria Teluij (Samen Verder) schreef op haar Facebookpagina: ‘Wellicht een mogelijkheid om door inwoners van Baexem zelf nogmaals hun voor of tegen de door de provincie Limburg gekozen 3c variant te laten horen. De bekendmaking -in verkiezingstijd- dat de heer Van der Broeck naar Baexem komt om inwoners te polsen is mijns inziens wel erg laat, maar toch.’

Het werkbezoek van Van der Broeck zal tot ongeveer 10.30 uur duren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen