Van pure rock tot schlagers: Ell Niño 2024 heeft het…

Foto: Instagram Pop Ell

ELL – Zaterdag 25 mei is op het Scheijmansplein in Ell de 24e editie van Ell Niño. Op het podium staan dit jaar de bands Sekund, Blue Monday, Kelvin Zhero, Baby Killed the Roses en Madison.

Een goed gevuld programma met bands uit de regio dus. Van pure rock tot een feestelijke afsluiting met tijdloze klassiekers, alles komt voorbij. Laat je daarnaast verrassen in de feesttent met haar geheime muziekbunker, doe mee aan het pauzekienen of Mens erger je niet XL. Voor de jongste jeugd is er ook weer een springkussen en schminkhoek.

Eigen smoel
Ell Niño wordt om 16.00 uur geopend door de band Sekund, met Ellenaar Len Corstjens op gitaar. Verwacht rockmuziek van onder andere Joe Bonamassa, The Black Keys, Queens of the Stone Age en Black Sabbath! Om 17.30 uur is het de beurt aan Blue Monday. Deze vierkoppige coverband geeft graag gas met nummers van onder andere Skunk Anansie, Audioslave, Muse, Alter Bridge, Sam Fender, The Black Keys, Foo Fighters, Royal Blood en Nothing but Thieves. Na eerdere optredens op Ell Niño en Ell Paaso (onder de naam Henk Janssen) in 1998, 1999, 2001 en 2013 en een knallend optreden onlangs op Concert @ Siem, keert Kelvin Zhero terug naar Ell. Vanaf 19.00 uur spelen Alex Wurms, Vince Vanderloo en Eddie Claessens vrijwel uitsluitend eigen werk, met een beduidend eigen smoel. Dit kenmerkt zich voornamelijk in de afwisselende intensiteit van de nummers. Rustige stukken worden opgevolgd door heerlijk scheurende riffs en het onmiskenbare stemgeluid van Vanderloo.

Funfactor
De mannen van BloYaTop (Ell Paaso 2006 en Ell Niño 2012) keren tom 20.30 uur terug onder de nieuwe naam Baby Killed The Roses. Ouder en bekend werk, maar vooral ook nieuwe songs van een een nieuw album. Terug naar de roots van de rockmuziek, met Mark Vergoossen, Paul Heuts en Eric Fox. Ell Niño wordt oom 22.00 uur knallend afgesloten door coverband Madison. Die bestaat uit zes ervaren muzikanten, die samen een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau vormen. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge funfactor nemen de meiden en jongens van deze band je mee op een muzikale reis door de tijd. Recente hits, tijdloze classics, meezingers, meeslepende medleys en mash-ups. Pop, rock, disco, soul, salsa, 100% NL en zelfs schlagers; Madison speelt het allemaal…

Entree gratis. Kijk voor alle info ook op www.stichtingpopell.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen