Wilma van Duuren en Jos Dirix exposeren in Galerie Bont & Blauw in Heythuysen

Foto: www.wilmavanduuren.nl

HEYTHUYSEN – Zondag 5 mei om 13.00 uur start de eerste expositie van dit seizoen bij Galerie Bont & Blauw in Heythuysen, met werken van Wilma van Duuren en Jos Dirix.

De officiele opening wordt verricht om 14.00 uur.

Eigen weg
Al ruim veertig jaar vormen de Neerse kunstenaars Jos Dirix en Wilma van Duuren een paar. Een paar dat aan elkaar gewaagd is, dat elkaar aanvult. Waarbij elk een eigen weg als kunstenaar heeft gevonden. Bijeengebracht zorgt hun werk voor een interessante ontmoeting tussen kracht en schoonheid. Dit ervaar je wanneer je de gezamenlijke expositie bij Galerie Bont & Blauw in Heythuysen bezoekt. De kleurige, fantasievolle, ontwapenende schilderijen, keramische sculpturen en mozaieken van Wilma vormen een mooi contrast met en een aanvulling op het beeldhouwwerk van haar partner Jos Dirix.

Vakmanschap
Blijf je in het werk van Wilma steeds nieuwe details ontdekken, het werk van Jos is van het grote gebaar. Stoer en explosief. Zijn in brons gevatte mensen en dieren zijn vitaal en dynamisch. Vol oerkracht en gracieus in hun beweging. Ze getuigen van het vakmanschap van de maker. De expositie is te zien tot en met zondag 2 juni, op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is de galerie, gelegen aan de Vlasstraat 30, geopend op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Meer informatie is te vinden op de website van de galerie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen