Arlene Uitvaart

Adres:

St. Rochusstraat 17
Nederweert , 6031 BG
Tel. 0495 63 28 48

Website:

http://arlene-uitvaart.nl/

Mijn overtuiging is dat niets in het leven zinloos is. Ieder levend wezen dient een doel. Hoe groot of klein dat doel ook is. Mijn hart is mijn leidraad en mijn rationaliteit mijn kompas. Datzelfde geldt voor mijn team. Daarom zijn wij van mening dat ieder mens recht heeft op een waardig en waardevol afscheid. Daar doen wij ons uiterste best voor.

We beschouwen het als een uitdaging om een uitvaart op een mooie manier te begeleiden. Met elk aspect dat daar bij hoort. En meer. Samen zorgen wij er met hart en ziel voor dat een uitvaart tot in de puntjes geregeld is.

Tijdens het afscheid wordt u begeleid door Marion Linsen, Sandra Jacobs – Kolléeof door mij, . Een aantal medewerkers verricht voor en achter de schermen tal van werkzaamheden ter ondersteuning van ons.

Wij zijn van mening dat een afscheid groots kan zijn, zonder groot te zijn. Een intieme en zorgvuldig vormgegeven uitvaart kan alles voor de nabestaanden betekenen. Met aandacht voor de mens, met oog voor detail en met oplettendheidtijdens het proces vervullen wij de wensen van de nabestaanden en van de overledene.In uw eigen omgeving of in de persoonlijke omgeving van ons uitvaartcentrum geven wij u de gelegenheid de laatste momenten rustig samen te beleven.

Wij weten als geen ander dat herinneringen bouwen belangrijk is. Onze bedrijfsnaam is ‘Arlene’, wat zoveel betekent als ‘beloof’.

Arlene Uitvaart
Marleen Linsen – Claessen

Cookieinstellingen