Kinderdagverblijf Ratjetoe

Adres:

Van Horneplein 1
Horn , 6085 CZ
Tel. 0475-341257 / 06-20589613

Website:

http://www.kinderdagverblijfratjetoe.nl

Kinderdagverblijf Ratjetoe is een particuliere organisatie die sinds 2006 (voorheen Peek-a-Boo’s Ratjetoe gastouderopvang) opvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Kinderdagverblijf Ratjetoe is sinds september 2010 gevestigd in het voormalige multifunctionele Dörpshoes, dat voor vele verenigingen uit de regio een unieke verzamelplaats was van vele maatschappelijke activiteiten.

Kinderdagverblijf Ratjetoe is een professionele instelling die is opgericht als dienstverlenende organisatie ten behoeve van ouder(s)/verzorger(s) welke de vraag naar verantwoorde kinderopvang beantwoordt. In de loop der jaren heeft Kinderdagverblijf Ratjetoe een eigen visie op kinderopvang ontwikkeld. Het aanbieden van constante kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en hanteren we als belangrijke norm.

De ouder(s)/verzorger(s) die het beste met hun kind voor hebben zijn er even niet. Het team van Kinderdagverblijf Ratjetoe moet de optimale mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling scheppen in samenwerking met de ouder(s)/verzorger(s). Op een herkenbare en duidelijke manier. Dit is vastgelegd in het pedagogisch beleidsplan. Wij werken op een manier die aansluit bij “thuis” en de  situatie op ons kinderdagverblijf. De huiselijke en vertrouwde omgeving wordt gevormd wordt door toegewijde professionele pedagogisch medewerkers, knuffelende baby’s, spelende dreumesen , pratende peuters en schoolkinderen in ontwikkeling naar meer zelfstandigheid.