Hondentrimsalon De Hegge

Adres:

Koenderstraat 2A
Weert , 6003PA
Tel. 0495-524548

Website:

http://www.dehegge.nl

Huisdierenhotel ‘De Hegge’

Al  meer dan 10 jaar verzorging en plezier voor uw huisdier !

 

Vanaf 2004 !

Huisdierenhotel ‘De Hegge’ verzorgt nu alweer ruim 10 jaar de huisdieren van mensen die met vakantie gaan of om wat voor reden dan ook, even niet zelf voor hun trouwe viervoeter kunnen zorgen. Dit ruim opgezette huisdierenhotel ligt in het mooie buitengebied van Weert-Noord en biedt plaats aan honden, katten en knaagdieren.

De eigenaren Toos en Rob van Geneijgen met hun medewerk(st)ers beseffen maar al te goed wat een huisdier betekent voor de baasjes en handelen daar ook naar. De Hegge is van alle gemakken voorzien.

Honden

Voor honden zijn er grote verwarmde kennels waar iedere hond zijn eigen plekje krijgt. Meerdere honden uit een gezin mogen uiteraard wel samen verblijven. Buiten – in de speelweides – kunnen ze naar hartenlust rennen en ravotten met soortgenoten. Hierbij wordt goed gekeken naar het karakter van de honden die samen gaan spelen. Uitgangspunt hierbij is : als de baasjes op vakantie gaan, mag hun huisdier ook vakantie vieren !  

Dagopvang

In de flexibele dagopvang kunnen honden tussen 6.00 en 21.00 gehaald en gebracht worden  via een aparte ingang. Het baasje kan de hond zelf een plekje geven en weer ophalen op een voor hem/haar gunstig tijdstip. Gedurende de dag kunnen de honden dan heerlijk spelen met soortgenoten zodat ze ’s avonds moe maar voldaan weer met de baas naar huis kunnen. Deze dagopvang is 7 dagen per week toegankelijk.

Heeft u een lange werkdag of een geregeld een dagje uit: vraag eens naar de mogelijkheden.

Socialisatie van jonge honden / pups

Ook voor de opvoeding en socialisatie van uw pup en jonge hond hebben wij als pension iets te bieden. Door te spelen met soortgenoten, leert een jonge hond hoe te  functioneren in een roedel. Het idee is om jonge dieren rustig aan ons pension te laten wennen. De ervaring leert dat dieren die op deze manier kennis hebben gemaakt met ons pension, vaak levenslang met nog meer plezier komen. De leeftijdsgrenzen zijn bewust gekozen. Vanaf 4 maanden is uw dier volledig geënt en zit volop in zijn ‘tweede’ socialisatieperiode.

Katten

Voor de katten zijn er gezellige ‘huis’kamers met aangrenzende buitenverblijven, waar deze soms eigenzinnige gasten een eigen plekje kunnen zoeken om zich prettig te voelen. Mocht uw kat zich niet prettig voelen in de groep dan kunnen wij hem/haar individueel huisvesten.

Trimsalon

Ook voor de volledige vachtverzorging van uw hond kunt u terecht bij De Hegge !
De gezondheid van uw hond begint immers bij een goed verzorgde vacht. Voor bijna elke hond is een regelmatige verzorging van de vacht aan te raden. Of u nu een rashond, een kruising, een kortharige of een langharige hond, wij kunnen u advies geven.
Wist u trouwens dat door een regelmatige trim- en/of wasbeurt de rui van uw hond sneller achter de rug is?  Bel ons voor informatie of een afspraak!

 

Cookieinstellingen