Tweedehandsfietsenmarkt in Kelpen-Oler

Foto: Muziekvereniging Sint Liduina

KELPEN-OLER – Op zondag 23 juni verzorgt Muziekvereniging Sint Liduina in Kelpen-Oler een tweedehandsfietsenmarkt, op de speelplaats van de basisschool aan de Kerkstraat.

De markt begint om 10.00 uur, duurt tot 14.00 uur en de toegang is gratis.

Pinnen kan
Er worden honderden tweedehandsfietsen aangeboden van diverse merken, gewone tweewielers maar ook e-bikes, oma- kinder- en sportfietsen, racekarretjes en crossfietsen, driewielers en city-bikes. De fietsen zijn afkomstig van fietsenhandelaren uit de regio, met daarnaast exemplaren die door particulieren te koop worden aangeboden. Pinbetaling is mogelijk.

Aanbod
Wilt u ook uw gebruikte fiets te koop aanbieden? Bel dan voor inlichtingen met: Henk Raemakers (06-47.43.42.48) of Wim Roost (06-28.20.81.54). Voor het te koop aanbieden van uw eigen fiets kunt u op die zondag 23 juni terecht vanaf 8.30 uur tot 9.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen