Music & Friends in Neer

 Overload Bigband
Overload Bigband
Foto: www.muziekplein.eu

NEER – Op zondag 23 juni vindt vanaf 14.30 uur weer Music & Friends plaats, bij de Friedesse Molen/Eetwinkel Ambacht in Neer.

Bij Music & Friends treffen muziekvrienden elkaar: naast muzikanten, leden en vrijwilligers van Muziekplein is iedereen van harte welkom om te genieten van een verrassend en gevarieerd muzikaal programma.

Warm hart
Music & Friends mag ook gezien worden als een ‘dank-je-wel concert’ voor iedereen die Muziekplein een warm hart toedraagt. Optredens zijn er van Overload Bigband, Blaoswerk! en Percussiegroep Zinvol Geweld. De entree is gratis. De Friedesse Molen zal ook in bedrijf zijn en open voor bezichtiging. Het terras van Eetwinkel Ambacht is eveneens geopend. Kijk ook op www.muziekplein.eu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen