ZomerVISkaravaan voor de jeugd komt weer naar Heythuysen

Foto: Stekkie.nl

HEYTHUYSEN – In samenwerking met HSV Leudal wordt op zondag 14 juli weer het JeugdVISevent georganiseerd, bij het Kerreven op het kruispunt Kloosterstraat en Roorstraat in Heythuysen. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het JeugdVISevent, voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar, duurt van 9.30 uur tot 14.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden, dus je kunt komen wanneer je maar wilt mits je vooraf bent aangemeld.

Goodiebag
De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. Je kunt zelf vissen onder begeleiding van professionals. Je leert zaken als het maken van je eigen vistuigje, het leren omgaan met gevangen vis (zoals het onthaken) en het werpen op targets. Alle deelnemende kinderen krijgen ook een goodiebag en een gratis hengel.

Aanmelden
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind binnenkort digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus wees er wel op tijd bij. Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of Jarno Veldhuizen, via telefoonnummer 030-60.58.400 of via het mailadres [email protected]. Meer informatie over het lokale JeugdVISevent is te vinden via deze link naar HSV.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen