Deep Blue: themaconcert door Harmonie l’Union en Zanggroep Kazoo

Foto: Zanggroep Kazoo

HEYTHUYSEN – Een jarenlange traditie wordt ook in 2024 weer voortgezet: op zaterdag 22 juni geven Harmonie L’Union en Zanggroep Kazoo hun jaarlijkse themaconcert in De Bombardon in Heythuysen.

Zoals de naam Deep Blue wellicht al doet vermoeden, staat het themaconcert ditmaal in het teken van onze planeet.

Afwisselend programma
Het concert wordt een groots muzikaal eerbetoon aan onze prachtige, maar kwetsbare aarde in een afwisselend programma van instrumentale en vocale muziek. Laat je verrassen en geniet van de muzikale samenwerking van Harmonie L’Union onder leiding van Erik Somers en Zanggroep Kazoo onder leiding van Pieter Steenvoorden. Het concert in De Bombardon, aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen begint die zaterdag om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Coffee & Toffee in Heythuysen, aan de Kloosterstraat 5a,  voor 15 euro per stuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen