Slank de zomer in…Start nu!

Foto: 1:1 Dieet

KONINGSLUST – De zomer komt steeds dichterbij en dat betekent zon, zee en strand! Maar misschien betekent het voor jou ook wel de onvermijdelijke confrontatie met luchtige outfits en badkleding…

Voor de één is de zomer de beste tijd van het jaar, maar het is logisch dat je je ook een beetje nerveus kunt voelen over het tonen van je lichaam, wanneer je nog een aantal kilo zou willen afvallen.

Beachproof
Hoe lekker zou het zijn als dit kan vóór de zomer? Dan zorg je niet alleen dat je helemaal ‘beachproof’ bent, maar natuurlijk ook voor een verbetering van je algehele gezondheid! Hieronder lees je vijf voordelen van afvallen vóór de zomer.

1. Meer zelfvertrouwen
Gewichtsverlies kan een enorme boost geven aan je zelfvertrouwen. Het gevoel van trots dat je krijgt, wanneer je merkt dat je kleding losser zit en je spiegelbeeld je met een glimlach begroet, is natuurlijk onbetaalbaar. Met meer zelfvertrouwen kun je de zomer vol vertrouwen tegemoet gaan, klaar om te stralen op het strand of tijdens een zomerse avondwandeling.

2. Meer energie
Lekker weer betekent meer buiten zijn en genieten van de warme zonnestralen. Of je nu van plan bent om te gaan wandelen in de natuur, te zwemmen in de zee of een potje beachvolleybal te spelen: afvallen kan je de energieboost geven die je nodig hebt om echt van deze activiteiten te genieten. Tijdens zo’n activiteit zijn de producten van Het 1 op 1 Dieet ook nog eens makkelijk mee te nemen. Een reep of een Shake ‘N’ Go stop je makkelijk in je tas, waardoor je altijd je favoriete lunch bij je hebt! Met een gezonder gewicht ben je klaar om de zomer vol energie te omarmen.

3. Weer in je favoriete jurkje passen
Hangt jouw favoriete zomerjurk ook achter in de kast, omdat hij eigenlijk niet zo goed meer past? Wanneer je gewicht verliest vóór de zomer, kun je straks weer stralen in je favo kledingstuk! Stel je voor hoe geweldig het voelt om dat favoriete jurkje weer aan te trekken en te zien hoe het nu nog beter bij je figuur past dan voorheen. Alleen dat is al een beloning!

4. Beter slapen, zelfs tijdens warme zomernachten
Zwoele zomernachten kunnen soms een marteling zijn. Wanneer je overgewicht hebt, maakt dat het soms nog lastiger. Wist je dat je met afvallen niet alleen je lichaam, maar ook je slaap kunt verbeteren? Met minder lichaamsvet heb je minder kans op snurken en slaapapneu, wat kan resulteren in een diepere en meer rustgevende slaap. Zelfs op de warmste nachten van het jaar. Voldoende slaap is ook heel belangrijk tijdens het afvallen!

5. Minder zweten
Last but not least, laten we het hebben over een van de meest praktische voordelen van afvallen vóór de zomer: minder zweten. Met minder lichaamsvet om warmte vast te houden, zul je merken dat je lichaam beter in staat is om zijn temperatuur te reguleren. Hierdoor zul je minder ongemakkelijk zweten, vooral tijdens de hete zomermaanden. Dus zeg maar dag tegen die vervelende zweetvlekken en hallo tegen een koeler, comfortabeler zomerseizoen.

Dus waar wacht je nog op? Zet die eerste stap op weg naar een gezonder en gelukkiger leven, maak een afspraak en maak deze zomer de beste ooit!

The 1:1 Diet met Janina Peters
Tel: 06-37317973
www.1op1dieetpeelenmaas.nl

ACTIE: Start jij in de maanden mei of juni samen met je man, vrouw, vriend, vriendin, buurvrouw, tante of oom (you name it), dan betalen jullie beiden geen intakekosten t.w.v. 25 euro p.p.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen