Wandelexcursie: de natuur op tafel

Foto: BCL

HAELEN – Vind jij het belangrijk om gezond en afwisselend te eten en vind je het bovendien leuk om in de keuken te experimenteren met nieuwe smaken en ingrediënten? Dan is de wandelexcursie ‘De natuur op tafel’, verzorgt door de gidsen van Groen Hart Leudal in samenwerking met KERNgezond, echt iets voor jou…

De natuur levert namelijk overal om ons heen een schatkamer aan smaken, texturen en waardevolle voedingsstoffen, die alleen nog maar (her)ontdekt moeten worden.

Proeven
Tijdens een wandeling van ongeveer één kilometer over goed begaanbare paden is er veel aandacht voor planten in onze directe omgeving, die uitstekend geschikt zijn om de lekkerste gerechten mee te maken of om een nieuwe dimensie tee geven aan recepten die je al kent. Na afloop van de wandelexcursie worden natuurlijk ook een aantal gerechten en drankjes geproefd, die vers bereid zijn met alledaagse planten.

Aanmelden
Laat je verwonderen, verrassen en inspireren en schrijf je snel in. Er is plek voor 12 deelnemers. Aanmelden kan tot en met 2 mei via e-mail: [email protected]. Het kan ook telefonisch via 0475-49.70.10 tijdens de openingsuren van Bezoekerscentrum Leudal. De excursie vindt plaats op zondag 5 mei, van 10.00 uur tot 12.00 uur. Vertrek vanaf Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Deelname kost 8,50  euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen, contant of met QR code te betalen bij de gidsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen