Vacature bij stomerij-wasserij Joli in Heythuysen

Foto: Joli

HEYTHUYSEN – Stomerij-wasserij Joli is gespecialiseerd in het wassen van persoonsgebonden wasgoed. De doelgroep bestaat uit bewoners van zorginstellingen waaronder ouderenzorg, cliënten met een beperking maar ook uit bedrijven én particulieren.

Joli reinigt met zorg kleding, suède, leer, tapijten, dekbedden, dekens en gordijnen. Een andere geboden is de overhemdenservice, waarbij de tijdrovende klus om overhemden te wassen en strijken wordt overgenomen. Buiten het stomen en reinigen van wasgoed wordt ook aan kledingreparatie gedaan.

Kwaliteitsnormen
Joli is in verband met de toenemende drukte op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers ter uitbreiding van het team. Op basis van parttime circa 20/24 uur per week en op basis van fulltime circa 36/38 uur per week. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het wasgoed volgens de geldende kwaliteitsnormen. Dus heb je interesse en ben jij:

  • een teamplayer
  • flexibel
  • collegiaal en
  • de Nederlandse taal machtig?

En ben je bereid om in vakantieperiodes meer uren te werken? Mail dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] ter attentie van Melanie Lampe-Schraets. Kijk voor meer informatie op de website.


*Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen