Ontdek de Buiten Beter App: maak uw omgeving beter met één simpele stap…

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – Heeft u een losse stoeptegel zien liggen of heeft u die kapotte lantaarnpaal in uw straat opgemerkt? Op dit moment kunt u hiervoor een melding maken in de MijnGemeente App, maar dit zal veranderen vanaf 1 maart 2024.

Per 1 maart wordt namelijk overgestapt op de Buiten Beter App. De Buiten Beter app is een gemakkelijke manier om uw stem te laten horen en een melding over de openbare ruimte aan de gemeente door te geven.

Overstap
Let op! De overgang naar de nieuwe app betekent dat de MijnGemeente App op 29 februari de gehele dag buiten gebruik is. U kunt op deze dag geen melding maken. Die dag zal de gemeente bezig zijn met het overzetten van alle gegevens naar de nieuwe Buiten Beter App. Spoed? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer is 0475-85.90.00. Vanaf 1 maart kunt u uw melding doen in de Buiten Beter App.

Handige tool
De Buiten Beter App is een handige tool waarmee u problemen in de openbare ruimte snel en simpel kunt melden. Het enige wat u hoeft te doen, is de app downloaden vanuit Google Play (Android) of de App Store (IOS) . Zoek op ‘Buiten Beter’. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u gemakkelijk uw meldingen doorgeven en bijdragen aan verbeteringen in uw omgeving. Heeft u hulp nodig bij het installeren van de Buiten Beter App? Neem dan contact op met het informatiepunt digitale overheid, bij het Bibliocenter in Heythuysen. Telefoonnummer: 088-24.32.000 of kijk voor meer informatie op deze website.

Makkelijk
Geen gedoe meer met ingewikkelde processen: de app is ontworpen om het melden van problemen makkelijk te maken, zelfs als u niet zo technisch bent. Open de app, selecteer uw categorie en de locatie, voeg een foto en een korte beschrijving toe en verstuur uw melding. Dankzij uw melding worden verbeteringen doorgevoerd. De Buiten Beter App is kortom dé manier om actief deel te nemen aan het verbeteren van uw omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen