Zwerfvuilactie in Roggel sluit project Dorp van de Maand succesvol af

Foto: Gemeente Leudal

ROGGEL – Het project Dorp van de Maand is in Roggel afgesloten met een zwerfvuilactie bij basisschool De Zjwiek.

Groep 6/7a werd verdeeld in kleinenere groepjes. De kinderen stonden te popelen om in het dorp te gaan opruimen.

Enthousiasme
Samen met de medewerkers van team Ruimtelijk Beheer, de lerares en de conciërge gingen ze met veel enthousiasme op pad. Geen veldje, berm of struik werd overgeslagen. Tussendoor kregen ze veel complimentjes en werden ze aangemoedigd door wandelende dorpsgenoten. Als dank voor hun inzet werd de boomcadeau-cheque door wethouder Heleen Wijers-van der Linden aan schooldirectrice mevrouw Jacobs uitgereikt. Hiermee kan de school, in overleg met de gemeente, één of meerdere bomen laten aanplanten. Na afloop werden de kinderen nog getrakteerd op ranja, een appel en een mooie dopper. Ze morgen trots zijn op deze geslaagde actie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen