Vacature: Sint Charles in Heythuysen zoekt enthousiaste medewerker huishouding

Foto: Land van Horne

HEYTHUYSEN – Zoek jij een parttimebaan die qua werktijden goed te combineren is met een opleiding of schoolgaande kinderen? Ga aan de slag als hulp in de huishouding bij cliënten van Land van Horne, die zelfstandig wonen op Sint Charles in Heythuysen!

Als medewerker huishouding ondersteun je de cliënten bij huishoudelijke taken en zorg je voor een schone en leefbare woning, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Geen zorgdiploma nodig
Het is die ene plek waar ze zichzelf kunnen zijn, elke dag weer. En daar ga je natuurlijk respectvol mee om. Voor deze vacature heb je geen zorgdiploma nodig, sociaal sterk zijn is wél een must. Met uren variërend van 5 tot 22 per week en als werkdagen maandag tot en met vrijdag bepaal je zelf jouw beschikbaarheid. Alles gaat in overleg. Het uurloon bedraagt minimaal €13,04 bruto per uur.
Meer op zoek naar een vakantie- of bijbaan? Ook dan kun je als hulp in de huishouding aan de slag. Zolang je maar minimaal 17 jaar oud bent.

Meer informatie
Meer weten? Neem dan gerust contact op met teamcoördinator Rien Geuijen, via de klantenservice (0900-333.55.55). Zij verbinden jou door met Rien. Gewoon doen! Bekijk de volledige vacature op deze site.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen