College op bezoek bij Focez Heibloem BV

Foto: Gemeente Leudal

HEIBLOEM – Het college van B&W bezoekt op regelmatige basis ondernemingen binnen de gemeente Leudal. Recent werd een kijkje genomen bij Focez Heibloem BV, eigenaar van locatie De Widdonck in Heibloem.

Wethouder Robert Martens (D66): ‘Deze locatie is één van de plekken in Leudal waar onderwijs, zorg en maatschappelijk ondernemen samenkomen. Tijdens dit bezoek heeft de directie van Focez Heibloem BV ons meegenomen in het aanbod van en de samenwerking met de verschillende partners.’

Sociale basis
Daarnaast kwamen de ambities voor de toekomst op deze locatie ter sprake. ‘Mooi om te zien dat deze ambities bijdragen aan die van de gemeente, op het gebied van een sociale basis voor onze inwoners.’ In Leudal zijn ongeveer 3500 bedrijven gevestigd, voornamelijk Midden-en Klein Bedrijf. Ondernemers die ook het college van B&W eens willen ontvangen kunnen contact opnemen met het Ondernemersteam Leudal, via 0475-85.90.00 of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen