Ook Leudal helpt: geef een jas, verwarm een hart…

Foto: X - Burgemeester Désirée Schmallschläger

LEUDAL – Limburg telt een groot aantal mensen die in armoede leven. Ze zien de komende winter met angst en beven tegemoet. Daarom is er de provinciale actie ‘Limburg Helpt: geef een jas, verwarm een hart!’

In de maand oktober worden zoveel mogelijk warme winterjassen ingezameld voor hen, die deze het meest nodig hebben.

Kledingbank
Het initiatief is bedoeld om de saamhorigheid in de Limburgse gemeenschap te versterken en hulp te bieden aan degenen voor wie een warme winterjas niet vanzelfsprekend is. Tot en met 30 oktober zijn er daarom in alle Limburgse gemeenten inzamelpunten opgezet, waar mensen hun jassen kunnen afgeven. Ook bedrijven, scholen, vriendengroepen en verenigingen hebben zelf inzamelingsacties op touw gezet. De ingezamelde jassen worden zoveel mogelijk in de eigen gemeentes verdeeld. De rest wordt verdeeld via Kledingbank Limburg. Ook burgemeester Schmalschläger doneerde al een jas, bij de container die staat opgetseld bij het Mens Ontwikkel Bedrijf (MOB), aan de Graaf van Loonlaan 2a in Heythuysen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen