Na drie jaar weer truckrun in Leudal

Foto: Pixabay - joapech (CC0-Public Domain)

KELPEN-OLER – Na drie jaar pas op de plaats is er op zaterdag 24 juni weer een truckrun in Leudal. Daarnaast wordt op de avond na de truckrun een feestavond georganiseerd en is er een  dag later ook een truckshow.

De vele vrijwilligers en sponsoren zetten zich daarmee in voor de gehandicapten, ouderen en kinderen binnen het speciaal onderwijs uit de gemeente Leudal.

Voorwaarden
De organisatie is in handen van Chauffeursclub ‘Neet Janke mer Planke’: ‘Wij hebben alles goed geregeld. We hebben gesprekken gevoerd met onze verzekeringsagent en kunnen nu de run alsnog organiseren onder betere voorwaarden dan voorheen. Dat gaan we dan ook zeker doen. Zo kunnen wij een groot aantal mensen weer een fijne dag bezorgen. Bij onze truckrun mag niemand plaatsnemen op het bed achter de stoelen. Daar zullen we als organisatie streng op toezien.’

From USA
De truckrun start op 24 juni om 12.15 uur vanaf het industrieterrein Kelpen-Oler. Op de feestavond, vanaf 20.00 uur, speelt de liveband ‘From USA’ en er is een dj. Op zondag 25 juni is op het terrein van café-zaal-restaurant De Molshoof in Kelpen-Oler de truckshow. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan iedereen de trots van de deelnemende chauffeurs komen bewonderen. Bovendien is er een optreden van Mike Kanders. De evenementen zijn gratis toegankelijk voor iedereen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen