Rommel- en vrijmarkt in Grathem

Foto: Schutterij Sint Severinus

GRATHEM – Op zondag 23 april houdt Schutterij Sint Severinus Grathem de traditionele rommel- en vrijmarkt. Van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn koopjesjagers, ‘rondneuzers’, curiosaverzamelaars, veilingliefhebbers en alle andere belangstellenden welkom aan de Sportlaan 5.

Entree voor de markt kost 2 euro.

Ophalen
Een dag eerder, op zaterdag 22 april, wordt de al even traditionele rondgang door Grathem gemaakt om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. Denk daarbij aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken. Milieugevaarlijke stoffen, grote meubelstukken, koelkasten en diepvriezers kunnen niet worden meegenomen. Binnenkort wordt een flyer huis-aan-huis in Grathem verspreid met extra informatie over hoe de spullen het beste kunnen worden aangeboden. Kijk op deze website als u de flyer alvast digitaal wenst te bekijken.

Marktkramen
Mensen die een plek op de vrijmarkt wensen, kunnen zich opgeven via [email protected]. De prijzen voor de verhuur van marktkramen blijven ongewijzigd. Een hele kraam, met een lengte van vier meter inclusief dakzeil, kost 20 euro. Een halve kraam, met een lengte van twee meter inclusief dakzeil, kost 12,50 euro. De opbrengsten van de rommelmarkt zijn geheel ten behoeve van de schutterij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen