Speciale aanbieding van de gezelligste Gym van Midden-Limburg

Foto: Fitnessclub The Gym

HORN – Marij Snellen (59) runt haar eigen sportschool in Horn: Fitnessclub The Gym. Haar passie voor sport is al ontstaan in haar jeugd. Vanaf haar 18e begon ze met bodybuilding. Nu is Marij professioneel krachtsporttrainer en fitnessbegeleider aan de Maaslandstraat 26, waar ze mensen helpt hun sportieve doelen te bereiken.

De sportschool is voor alle mensen toegankelijk. Via een intake worden persoonlijke doelen gesteld en een trainingsschema opgesteld. Tijdens de eerste trainingen worden de apparaten uitgelegd en kan het trainen beginnen. Op de bemande uren wordt er waar nodig begeleiding gegeven. In de maanden januari en februari heeft The Gym Fitnessclub bovendien een speciale aanbieding: wanneer je je in deze maanden aanmeldt, kun je een hele maand lang gratis sporten.

Overstapservice
Ben je lid bij een andere sportschool maar wil je graag bij The Gym Horn komen sporten? Dan kun je op eenvoudige wijze gebruik maken van de overstapservice. The Gym handelt je huidige abonnement af, terwijl je meteen in Horn aan de slag kunt.

Bijzonder bij Fitness Club The Gym is ook de VacuStep-vacuümtraining. Die stimuleert direct de doorbloeding in de typische probleemzones van het lichaam: buik, billen en benen. Wat sportactiviteiten en diëten niet voor elkaar krijgen lukt zo wel : een vermindering van vetweefsel in die gebieden waar de ophoping daarvan het meest hardnekkig is. De vermindering van de omvang begint al naar een paar trainingssessies en de huid wordt zichtbaar steviger.

Meer informatie
Loop gerust eens binnen voor meer informatie of om een keer te ervaren hoe dit werkt. Marij is zelf van maandag tot en met vrijdag aanwezig, tijdens bemande uren van 8.30 uur tot 11.30 uur en op woensdag- en donderdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op de overige avonden zijn stagiaires aanwezig voor professionele begeleiding.
Kom gezellig een kijkje nemen. Fitnessclub The Gym is dagelijks geopend van 6.00 uur tot 0.00 uur. Je kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 06-13.37.34.70. Kijk voor de reguliere tarieven of een contactformulier ook op de website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen