Woninginbraak in Horn: bewoonster breekt heup

Foto: www.politie.nl

HORN – Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een woningoverval aan de Heer Willemstraat in Horn. Het bleek hier uiteindelijk niet te gaan om een overval, maar om een inbraak. De bejaarde bewoonster van de woning is bij het ontdekken van de inbraak ten val gekomen en heeft daarbij haar heup gebroken.

Onduidelijk is nog of de inbrekers hier een aandeel in hebben gehad.

Buurtonderzoek
De twee inbrekers – twee vrouwelijke tieners met een getinte huidskleur – waren de woning binnengedrongen. Toen de bewoonster van het pand binnenkwam, zijn de twee meiden vermoedelijk gevlucht richting de Mussenberg of de Heer Willemstraat. De politie heeft diezelfde middag en avond nog een buurtonderzoek gedaan. Maar er wordt nog gezocht naar aanvullende informatie en eventuele camerabeelden in en rond de omgeving van de Heer Willemstraat. Heeft u die middag dus iets gezien of beschikt u over camerabeelden waarop de verdachten te zien zijn? Deel dit dan via 0900-8844, anoniem via 0800-6070 of via www.politie.nl/upload.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen