Inbraak in personenauto’s in Heythuysen

Foto: Pixabay - TheDigitalWay (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – In de nacht van zondag 28 augustus op maandag 29 augustus is er in Heythuysen op twee plaatsen ingebroken in personenauto’s. Het zou gaan om locaties op de Sportlaan en Luytersteegstraat.

Tevens is er op andere locaties in Heythuysen in voertuigen gekeken met behulp van een zaklampje, of is er aan autodeuren gevoeld of deze afgesloten waren.

Herenfiets
De politie in Leudal is daarom op zoek naar eventuele camerabeelden (beveiligingscamera’s, Ring-deurbellen en dergelijke). De politie heeft het op haar Facebookpagina over een persoon die zich te voet verplaatst, of op een opvallende herenfiets (cruisermodel). Rond 4.00 uur werd deze al geregistreerd door een deurbelcamera. Weet u meer, bel dan 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen