Herbergier Heythuysen is op zoek naar een kookdame/kookheer

Foto: De Herbergier

HEYTHUYSEN – Herbergier Heythuysen is op zoek naar een kookdame/kookheer.

In deze functie ben je het vertrouwde gezicht in de woon-leefkeuken en zorg je vier keer per week voor de verse warme maaltijd voor bewoners en aanwezige medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van het weekmenu.

Kleinschalig
Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm, gevestigd in de voormalige monumentale lagere school in het hart van het dorp. Hier wonen zestien mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Door uit te gaan van wat bewoners wél nog kunnen en door hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, worden iedere dag fijne momenten gecreëerd.

Warm thuis
Een betrokken team werkt dagelijks samen om de bewoners een warm thuis te bieden. Binnen dit team is er nu dus ruimte voor een nieuwe collega. Ook voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Heb je interesse in deze baan of wil je meer weten? Lees dan de vacature op de website.

Reacties

Cookieinstellingen