Reünieconcert No Tuxedo in Ell

Foto: Facebook No Tuxedo

ELL – Van 1987 tot 2002 speelde de Midden-Limburgse coverband No Tuxedo de provincie plat tijdens vele kermissen en tentfeesten. Het repertoire van de jaren tachtig en de jaren negentig was toen actueel, maar is ook anno 2022 nog steeds mateloos populair.

Op veler verzoek gaf de band in 2012 een eerste reünieconcert in een uitverkochte feesttent in Ell. Vijf jaar later werd dit nog eens herhaald, in een wederom uitverkochte BMV Ellenhof.

Kaartverkoop
Op zaterdag 10 september is het opnieuw zover. In een grote feesttent op het voormalige voetbalveld in Ell zal No Tuxedo opnieuw optreden. De online kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 20 juli om 19.00 uur via deze link. Voor meer informatie en het laatste nieuws rondom dit concert volg je No Tuxedo op Facebook of Twitter @NoTuxedo2012.

Reacties

Cookieinstellingen