Koninklijke Erepenning voor harmonie Philomena uit Haelen

Foto: Facebook burgemeester Schmalschläger

HAELEN – Afgelopen weekend is aan harmonie Philomena uit Haelen de Koninklijke Erepenning met bijbehorende oorkonde uitgereikt. Die plechtigheid vond plaats tijdens het concert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de harmonie.

De versierselen werden uitgereikt door burgemeester Désirée Schmalschläger.

Respect
Eigenlijk was in juli 2021 de officiële start van het jubileumjaar gepland, maar vanwege de toen geldende coronamaatregelen moest die verschoven worden. En dus waren zaterdag de leden van de harmonie in vol ornaat aanwezig in Trefcentrum Aldenghoor. De Koninklijke Erepenning is een teken van verdienste voor het vele werk en de energie die bestuur en leden in de harmonie hebben gestoken. De penning symboliseert het respect en de waardering die de koning heeft voor die bijzondere verdiensten.

Reacties

Cookieinstellingen