Charles Hairsalon in Heythuysen kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Foto: Charles Hairsalon

HEYTHUYSEN – Ruim een jaar timmert Charles Deckers nu aan de weg. Het was uiteraard een spannende tijd om te beginnen met zijn eigen Hairsalon in Heythuysen, maar hij kan met vertrouwen naar de toekomst kijken.

‘Voor jezelf beginnen is al uitdagend genoeg natuurlijk’, zo blikt Charles terug. ‘De coronaperikelen kwamen daar nog eens bij. Maar ik ben die fase goed doorgekomen en superpositief over hoe het nu gaat.’

Gevarieerd
Er is in het eerste jaar al een duidelijke vaste klantenkring ontstaan. ‘Die is trouwens heel gemêleerd’, geeft Charles aan. ‘Ook qua leeftijd, ik schat dat het grofweg loopt van begin 20 tot 75. Dat vind ik zelf trouwens heel fijn, mede omdat het mijn werk heel gevarieerd houdt.
Niet alleen door de verschillende handelingen, maar ook door de gespreksstof. Voorlopig kan ik het allemaal nog prima behappen in mijn eentje, wellicht dat er in de toekomst nog ruimte is voor een stagiaire. Maar op dit moment gaat het uitstekend. Ik werk gedurende de vakantieperiode ook gewoon door, dat was vorig jaar al een drukke periode.’

Uniek
Zijn werk blijft een passie voor Charles. ‘Mijn doel is om het perfecte kapsel te creëren, helemaal op de klant afgestemd. Mijn werkwijze: kijken naar de vorm van je gezicht, je haartint, de conditie van je haar en naar je eigen stijl. Ik adviseer dan het kapsel en haarkleur die het beste bij jou past. Ook voor de mannenkapsels kijk ik op een speciale manier: netjes, stoer of nonchalant, mooi bij vrijetijdskleding tijd maar ook als je in pak op je werk bent. Makkelijk in model te brengen, zonder dat je er veel moeite voor moet doen, je zegt het maar. Ieder mens is uniek, dus mijn advies is dat ook.

Afspraak
Je vindt Charles Hairsalon aan het Eduard van Wegbergplein 25 in Heythuysen. Kom langs of maak een afspraak. Dat kan via de website of telefonisch via 0475-58.44.75. Openingstijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Gesloten op woensdag en zondag.

Reacties

Cookieinstellingen