Borstvoeding: een goed begin is het halve werk

Foto: SJG Weert

WEERT – Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op 19 juli misschien interessant voor jou.

Een lactatiekundige van SJG Weert geeft samen met een JGZ verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding.

Dragen&Zo
Deze informatie is ook voor de partner interessant. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Restaurant van SJG Weert, aan Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website. Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom tijdens het wekelijkse Borstvoedingcafé ‘Dragen&Zo’, aan de Graafschap Hornelaan 161 in Weert. Het borstvoedingscafé vindt iedere woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats. Tijdens deze ochtenden is altijd een lactatiekundige én draagspecialist aanwezig die goede informatie, tips en adviezen over borstvoeding of dragen kan geven. Deelname aan het Borstvoedingcafé is gratis, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen