Rik Kruys (VVV) klaagt over slecht veld na slechts vijf doelpunten tegen SV Roggel

Foto: Pixabay - derJani (CC0-Public Domain)

ROGGEL – Dat de profs van VVV vierdeklasser Roggel zouden verslaan, mag geen verrassing heten. Dat de Venlonaren slechts vijf doelpunten wisten te scoren tegen de ploeg uit Leudal misschien wel.

Natuurlijk, het was de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. VVV had pas sinds een weekje de training hervat. Toch vond ook trainer Rick Kruys vijf doelpunten wat erg mager.

Werk
‘Er is nog veel werk aan de winkel’, liet Kruys weten tegenover Dagblad De Limburger, terwijl de trainer niettemin ook externe factoren als excuus aanvoerde. ‘Het belangrijkste is dat alle spelers minuten hebben gemaakt en ongeschonden uit de strijd zijn gekomen, want we speelden op een dramatisch slecht veld. Er zaten gaten in het gras, dat daarnaast veel te hoog was’, aldus Kruys tegen de krant.

Scoreverloop
Toch was het na vier minuten spelen al 0-1, door een doelpunt van  Sven Braken 0-1. Kees de Boer maakte er 0-2 van in de 34e minuut, waarna Yahcuroo Roemer in de 39e en 45e minuut zowel de 0-3 als 0-4 liet aantekenen. Nick Venema bepaalde de eindstand in de 48e minuut.

Reacties

Cookieinstellingen