VVV-Venlo speelt tegen sv Roggel eerste oefenwedstrijd

Foto: VVV-Venlo

ROGGEL – VVV-Venlo speelt op zaterdag 2 juli de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Rick Kruys gaat op bezoek bij Partnerclub sv Roggel, waar om 17.00 uur wordt afgetrapt.

Na een break van bijna twee maanden begon de selectie van VVV-Venlo afgelopen zondag met de eerste training aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geen onbekende
Roggel is zaterdag de eerste tegenstander in die voorbereiding. De vierdeklasser is geen onbekende tegenstander van VVV, want vanaf 1982 speelde de Koelclub 23 jaar op rij een oefenwedstrijd tegen Roggel. Zaterdag wordt er voor het eerst sinds 2004 weer geoefend tegen de Limburgse club.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://tickets.vvv-venlo.nl/

Reacties

Cookieinstellingen