Rolstoelvaardigheidstraining: balanceren, stoepjes, hellingen en wheelies

Foto: Pixabay - geralt (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Van september tot en met november organiseert Iedereen Kan Sporten een rolstoelvaardigheidstraining, tegen een gereduceerd tarief.  

Het gaat om vier lessen rolstoelvaardigheden, waarbij aan de slag wordt gegaan met basisvaardigheden zoals balanceren, de wheelie, stoepjes en hellingen op- en afrijden.

Gymzaal
Tijdens de eerste twee lessen wordt er in een gymzaal geoefend, de laatste twee lessen vinden buiten plaats om de geleerde vaardigheden toe te passen. De lessen zijn bedoeld voor mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels. Data: 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november, van 13.00 uur tot 15.00 uur. De training vindt plaats in de gemeente Sittard-Geleen of Beek. De exacte locatie wordt nog bekendgemaakt. Kosten bedragen 20 euro. Inschrijven kan via deze site. Mocht de training vol zitten, dan kom je op een wachtlijst te staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen