Komend weekend geen treinen tussen stations Roermond en Sittard

Foto: John Hölsgens

LIMBURG – In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 25 en zondag 26 juni geen treinen tussen Roermond en Sittard (RS12 en NS intercity).

Arriva zet stopbussen in en NS snelbussen. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Fiets
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl) of plan de reis op www.arriva.nl.

Reacties

Cookieinstellingen