Redders van La Rochelle zoeken nog meer menskracht

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – Lange tijd liep het voortbestaan van La Rochelle in Roggel gevaar. Maar inmiddels bloeit het gemeenschapshuis weer. Een frisse groep vrijwilligers is al enige tijd aan de slag met het open houden en vernieuwen van La Rochelle.

Een volgende stap hierin was het nieuwe logo, dat afgelopen week is gelanceerd. Het is ook te zien op de nieuwe Facebookpagina. De vernieuwde website is nog in ontwikkeling.

Mogelijkheden
Buiten de vrijwilligers die veelal op de achtergrond actief zijn, zijn de redders van La Rochelle nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij diverse werkzaamheden ter ondersteuning van het beheerdersteam. Hierbij kan gedacht worden aan mensen die fungeren als aanspreekpunt voor, tijdens en na activiteiten, de rol van gastheer/gastvrouw en mensen die werken aan de schoonmaak en klein onderhoud van het gebouw. Er zijn diverse mogelijkheden en er is altijd wel een taak die past bij jou wensen of mogelijkheden. Neem bij interesse of vragen contact op via e-mail: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen