Familiefietstocht op 26 juni voert door de gemeentes Leudal, Beesel en Brügge

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – Ben jij ook benieuwd waar al ons eten vandaan komt? Ontdek het tijdens de familiefietstocht op 26 juni.

Tijdens de familiefietstocht beleef je van alles. Zo kun je een bezoek brengen aan een melk- en pluimvee bedrijf in Roggel, een kijkje nemen in de bijenkast bij imkerij De Drakenbijen in Beesel of verse aardbeien plukken in Neer.

Molen
Lekkere zoete mais barbecueën en proeven kun je in Offenbeek en een molenaar kan je alles vertellen over de werking van de molen De Grauwe Beer. Maar er is nog veel meer te doen. Je kunt zelf bepalen welke route(s) je fietst. Op deze website vind je de routes en meer informatie. Fiets mee op 26 juni. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kun je starten met de routes bij één van de startpunten. De belevingen zijn geopend tot 16.00 uur. Naast deze mooie familiefietstocht zijn er nog meer aantrekkelijke routes in Leudal te vinden, allemaal ontsloten via knooppunten. Ontdek jouw favoriete fiets- of wandelroute op www.liefdevoorleudal.nl en ervaar dat geen enkele kilometer hetzelfde is.

Reacties

Cookieinstellingen