Roemeense man verdronken in waterbassin Heythuysen

Foto: Facebook Wijkagenten Leudal

HEYTHUYSEN – Een 21-jarige Roemeen is maandagmiddag in Heythuysen om het leven gekomen nadat hij in een waterbassin was gevallen.

Volgens een woordvoerster van de politie was de man er aan het vissen en is hij daarbij in het water gevallen en verdronken.

Duikteam
De man kwam uit Roemenië, maar verbleef ergens in de buurt van het dorp. De melding dat er iemand te water was geraakt in het beregeningsbassin Aan de Heibloem kwam vlak na 14.00 uur bij de hulpdiensten binnen. Een duikteam van de brandweer wist het slachtoffer uit het water te halen, maar de man bleek toen al te zijn overleden, aldus een woordvoerder van de brandweer. De politie gaat uit van een ongeval, maar doet onderzoek om andere scenario’s uit te sluiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen