Pop It Up Live in de Baexheimerhof

Foto: John Hölsgens

BAEXEM – Zondagmiddag 19 juni is het weer zover: Pop It Up Live in Baexem. Muziekoptredens van leerlingen en docenten van de Stichting Pop It Up uit Heythuysen.

Als vanouds vindt het evenement plaats in de Baexheimerhof in Baexem, vanaf 15.00 uur.

Voorproefje
Zaterdag gaven docenten en leerlingen al een voorproefje in het radioprogramma Weekend Weagwiezer van ML5. Het programma in Baexem wordt nog veel uitgebreider, met pakkende uitvoeringen van liedjes van onder andere Radiohead, Lady Gaga en Suzan & Freek, zo vertelde docent Jan Berendsen aan presentator Henk van Neerven. In de studio kwamen ook al nummers van Amy Winehouse en Rufus Wainwright voorbij. WIl je het allemaal live beleven, kom dan naar Baexem de 19e. De toegang is nog gratis ook.

Reacties

Cookieinstellingen