Lions Rolstoeltocht 2022 in Heythuysen

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN – Op woensdag 22 juni verzorgt Atletiek Leudal de zestiende editie van de Rolstoeltocht. Mochten de weersomstandigheden die dag tegen zitten, dan kan er uitgeweken worden naar woensdag 29 juni.

Nieuwe hoofdsponsor van de tocht is de Lions Club.

Pauze
De start is om 18.00 uur vanaf het plein bij Penders Voetzorg, in het centrum van Heythuysen. Van daaruit gaat het naar het buitengebied, waar bij Fruitbedrijf Heijnen een stop is ingelast. Tijdens deze pauze wordt aan iedereen een hapje en drankje aangeboden. Evenals onderweg kan er bovendien genoten worden van muziek. De tocht eindigt uiteindelijk ook weer op het plein bij Penders Voetzorg. Daar zal nog een korte afsluiting zijn.

Aanmelden
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit evenement, dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Els Lemmen: 0475-49.37.65. Woont u in een zorgcentrum, dan kunt u zich daar opgeven. De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Vrijwilligers wandelen gratis mee. Met een rollator meewandelen is niet mogelijk. Meer informatie is te vinden op deze website.

Reacties

Cookieinstellingen